Yunanistan’ın herhangi bir bölgedesinden 250.000 Euro ve üzeri değerde gayrimenkul satın alan Türk vatandaşları 5 yıllık oturum izni hakkı bulunmakta ve  bu oturum 5 yıl sonra yenilenmektedir.Satın alınacak gayrimenkulün kiraya verilmesi durumunda da oturum izni geçerli olmaktadır.Gayrimenkul sahibi kişinin yanısıra eşi, 21 yaşından küçük çocukları ve her iki eşin ebeveynleri de oturum hakkı kazanmaktadır. Edinilecek gayrimenkulun ticari (otel, dükkan) olması mümkündür.

Greece Golden Visa

facebooktwitterlinkedinmail